Η Σημασία Της Καλής Υγιεινής Του Πέους

Η υγιεινή είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του σύγχρονου πολιτισμού. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που ζούσαν στο χρονικό διάστημα μεταξύ του τέλους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και της έναρξης της σύγχρονης εποχής δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με το πλύσιμο. Κάποιοι είδαν το πλύσιμο ως περιττή πολυτέλεια, άλλοι το έβλεπαν ως το πρώτο βήμα προς την αμαρτία, επιδίδοντας τις απολαύσεις της σάρκας. Μερικοί γιατροί ισχυρίστηκαν ακόμη και ότι το μπάνιο ήταν επιβλαβές για το σώμα ή το μυαλό.

Ο χρόνος έχει περάσει και η ανθρωπότητα μπήκε σε μια νέα εποχή. Σήμερα πολλοί άνθρωποι πλένουν καθημερινά και δεν φαίνεται να υποφέρουν από παρενέργειες που προβλέπονται από τους γιατρούς με λιγότερο επιστημονικά προχωρημένους χρόνους. Ωστόσο, δεν μπορούμε πραγματικά να πούμε ότι όλοι στη γη γνωρίζουν πλήρως και ασκούν την αυστηρότερη προσωπική υγιεινή. Φυσικά, η κοινωνική πίεση ασχολείται με τα περισσότερα προβλήματα, καθώς οι άνδρες και οι γυναίκες θα αισθανόταν πολύ ντροπιασμένοι εάν βρέθηκαν να θέλουν προσωπική υγιεινή.

Ωστόσο, ενώ πολλοί άνθρωποι δίνουν λίγη προσοχή σε αυτό, η οικεία υγιεινή είναι εξίσου σημαντική με τη γενική υγιεινή. Τα σεξουαλικά όργανα είναι πιο ευαίσθητα από άλλα μέρη του σώματος και συχνά εμπλέκονται σε στενή επαφή, γι ‘αυτό πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καθαρότερα, αν όχι καθαρότερα. Σκέψου το. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν παίρνετε μια κυρία στο κρεβάτι είναι να ανακαλύψετε ότι δεν είναι οπαδός υγιεινής. Είναι μια μεγάλη αλλαγή και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και για τους δύο συνεργάτες.

  1. Για να καθαρίσετε το πέος ξεκινήστε από την άκρη.
  2. Τραβήξτε την ακροποσθία πίσω όσο θα πήγαινε για να εκθέσετε ολόκληρη τη βλάβη. 
  3. Πλύνετε καλά τη βλεφαρίδα και το εσωτερικό της ακροποσθίας, αλλά απαλά. Αυτό δεν υποτίθεται ότι προκαλεί πόνο, οπότε να είστε απαλοί με ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματός σας. 
  4. Ταυτόχρονα, βεβαιωθείτε ότι η ουρήθρα είναι απόλυτα καθαρή. Ο χώρος μεταξύ της βλάστησης και της ακροποσθίας είναι εκεί όπου σχηματίζεται η λευκή ουσία που είναι γνωστή ως σμήγμα.

Το Smegma είναι ένα μείγμα νεκρών επιθηλιακών κυττάρων που ρίχνονται από ιστούς, δερματικά έλαια, υγρασία και βακτήρια. Επειδή τα βακτήρια τείνουν να ευδοκιμούν σε οποιοδήποτε μικρό μέρος που έχει άφθονη υγρασία, φροντίστε να ξεπλύνετε όλο το σμήγμα από την ακροποσθία. Η συσσώρευση βακτηρίων και νεκρών κυττάρων ιστού είναι ένας σίγουρος τρόπος για τον εφιάλτη κάθε γυναίκας: ένα δύσοσμο πέος.

Αυτό θα μπορούσε εύκολα να καταστρέψει μια σχέση, καθώς καμία γυναίκα δεν θα δεχόταν να ζήσει με έναν άνδρα που δεν γνωρίζει ή δεν ενδιαφέρεται να διατηρήσει τον εαυτό του καθαρό. Κατεβαίνοντας έναν άνδρα του οποίου μυρίζει το πέος είναι απλώς το ερώτημα. Η οικεία υγιεινή είναι επίσης σημαντική για τη διεύρυνση του πέους. Χρησιμοποιώντας μια συσκευή μεγέθυνσης όπως μια συσκευή έλξης ή μια αντλία σε ένα ακάθαρτο πέος απλώς απλώνεται βακτήρια σε όλο το πέος.

Ο συσσωρευμένος ρύπος, ο ιδρώτας και τα βακτήρια σίγουρα θα προκαλέσουν λοιμώξεις σε ένα σημείο ή άλλο στο μέλλον. Οι άνδρες που ασχολούνται με ασκήσεις μεγέθυνσης του πέους εκτίθενται επίσης σε λοιμώξεις εάν δεν διατηρήσουν υψηλό επίπεδο οικείας υγιεινής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η προθέρμανση και η χρήση ζεστού νερού στο ντους συνιστάται ως ένας καλός τρόπος προετοιμασίας για μια συνεδρία μεγέθυνσης του πέους και ως ευκαιρία καθαρισμού του πέους.

Οι άνδρες που έχουν περιτομή πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεκτικοί για την οικεία υγιεινή τους, επειδή δεν διαθέτουν την ακροποσθία που προστατεύει τα ευαίσθητα μάτια από τον ιδρώτα, τη σκόνη και κάθε είδους ουσίες που δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με το πέος. Μερικοί άνδρες επιλέγουν την περιτομή ακριβώς επειδή πιστεύουν ότι η απώλεια της ακροποσθίας βοηθά στη διατήρηση του πέους καθαρό.

Ωστόσο, υπάρχει μια συνεχής συζήτηση μεταξύ των ειδικών σχετικά με τους κινδύνους και τα οφέλη της περιτομής. Πολλοί γιατροί λένε ότι η απομάκρυνση της προστατευτικής ακροποσθίας είναι λιγότερο υγιεινή και εκθέτει τη γλάλη σε διάφορα βακτήρια που προκαλούν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Ταυτόχρονα, άλλοι γιατροί υποστηρίζουν ότι η ακροποσθία παγιδεύει σμήγμα και βρωμιά και έτσι, οι άντρες που δεν έχουν περιτομηθεί δεν αποφεύγουν τον κίνδυνο λοιμώξεων.

Το μονοξείδιο του αζώτου είναι ένας χημικός αγγελιοφόρος που βοηθά στο άνοιγμα των αιμοφόρων αγγείων. Λειτουργεί ενεργοποιώντας το ένζυμο γουανυλική κυκλάση, το οποίο σηματοδοτεί την απελευθέρωση περισσότερου μονοξειδίου του αζώτου. Αυτό διευρύνει περαιτέρω τη διάμετρο του αιμοφόρου αγγείου.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι μόνο το μονοξείδιο του αζώτου. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως αγγειοδιασταλτικό σε ορισμένες περιπτώσεις, ανοίγοντας περισσότερα αιμοφόρα αγγεία.

Η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου στο σώμα με το Xtrazex είναι περαιτέρω υπεύθυνη για την ελεύθερη ροή του αίματος στην περιοχή του ιστού που ασκείται ή γίνεται μασάζ. Αυτό βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και στην αύξηση της ικανότητας του σώματός σας να αυτοθεραπεύεται για διάφορες ασθένειες και παθήσεις.

Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε για την περιτομή, ένα πράγμα είναι απολύτως σαφές: Η υγιεινή του πέους είναι υψίστης σημασίας . Κρατά μολύνσεις μακριά από ευαίσθητη περιοχή και φροντίζει οι σεξουαλικές σχέσεις να μην υποφέρουν.

Η Σημασία Της Καλής Υγιεινής Του Πέους
Κύλιση προς τα επάνω
Shares