Μεγέθυνση Πέους

Αποφασίσατε λοιπόν να κάνετε το μεγάλο βήμα και να γίνετε μέλος της κοινότητας στην μεγέθυνση πέους. Όχι άλλη άρνηση, όχι άλλη κατάθλιψη. Σίγουρα, η ευτυχία του δρόμου φαίνεται μακρά και μόνη από εκεί που στέκεστε τώρα, αλλά ακόμη και ένα ταξίδι χιλίων μιλίων ξεκινά με ένα μόνο βήμα.

Μεγέθυνση Πέους
Μεγέθυνση Πέους

Και αυτό το πρώτο βήμα ήταν η απόφασή σας να κάνετε κάτι για το ανεπαρκές μέγεθος πέους σας. Το δεύτερο βήμα είναι να μάθετε ποια μέθοδο διεύρυνσης πέους είναι η πιο κατάλληλη για εσάς. Φυσικά, η τελική επιλογή εξαρτάται από τις αισθητικές προτιμήσεις σας, την ετοιμότητα εκτέλεσης πολύπλοκων εργασιών και τον ελεύθερο χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, η απόλυτη λύση με άμεσα αποτελέσματα είναι το Xtrazex. Έχει σπάσει τα ταμεία μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του στην Ελλάδα και σίγουρα αξίζει τον κόπο να βιαστείτε να προλάβετε την μεγάλη προσφορά που είναι διαθέσιμη μόνο για λίγες ημέρες!

Πού Ακριβώς Βρίσκεται Το Πρόβλημα Με Το Μικρό Πέος

Λένε ότι η φύση δίνει με το ένα χέρι και αφαιρεί με το άλλο. Πολλοί άνδρες έχουν εγκεφάλους που τους βοηθούν να ελέγχουν μεγάλες δουλειές, να ανακαλύπτουν καταπληκτικά πράγματα ή να ξεκιννούν τις δικές τους εταιρείες και να κάνουν περιουσίες.

Ωστόσο, αυτοί οι καταπληκτικοί εγκέφαλοι τείνουν να συνδυάζονται με λιγότερο από ικανοποιητικά πέη. Στην πραγματικότητα, πολλοί άντρες πρέπει να αντεπεξέλθουν σε αυτό το είδος ανταλλαγής και αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τη ζωή με μικρά πέη που θα κάνουν τα πράγματα δύσκολα αργότερα.

Για το λόγο αυτό, οι άνδρες στρέφονται σε τεχνικές μεγέθυνσης του πέους για να συμπληρώσουν ή να αντισταθμίσουν την τιμωρία της φύσης και να βελτιώσουν τη ζωή τους. Ωστόσο, η μεγέθυνση πέους είναι μια δύσκολη περίπτωση που μπορεί να μην είναι τόσο οικεία προς τους νέους χρήστες. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε άνδρα να βρει το σωστό πρόγραμμα για την στυτική δυσλειτουργία ή προϊόν μεγέθυνσης πέους. Δεν έχει σημασία τι χρησιμοποιείτε, αλλά πρέπει να είναι κάτι που λειτουργεί σωστά. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε χρόνο και χρήμα για προϊόντα που είναι άχρηστα ή επικίνδυνα.

Εναλλακτικές Επιλογές

Ίσως αναρωτιέστε σε αυτό το σημείο αν θα συνιστούσαμε και αντλίες. Η αλήθεια είναι ότι πιστεύουμε ότι οι αντλίες είναι πολύ αναξιόπιστες και επικίνδυνες για χρήση. Οι αντλίες δεν έχουν εγκριθεί από τους γιατρούς ως έγκυρη μέθοδο διεύρυνσης πέους και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από άτομα που πάσχουν από διαβήτη ή καρδιακές παθήσεις για να εμφανίσουν στύσεις.

Εάν έχετε λιγότερο ελεύθερο χρόνο και εργάζεστε σε ένα γραφείο, τότε ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε το σύστημα PenisHealth των ασκήσεων μεγέθυνσης πέους. Αυτή η απόλυτα φυσική λύση για τη μεγέθυνση πέους διαθέτει μια σειρά ασκήσεων που δρουν στο ίδιο πράγμα με τη συσκευή έλξης.

Τα κύτταρα που απαρτίζουν τους ιστούς πέους αναγκάζονται να διογκωθούν και να πολλαπλασιαστούν, αυξάνοντας έτσι τόσο το μήκος όσο και το περίμετρο. Οι ασκήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν το πρωί πριν πάτε στη δουλειά ή το βράδυ. Ένα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η λύση είναι ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο της εμπειρίας διεύρυνσης πέους σας ανά πάσα στιγμή. Ο κίνδυνος ατυχήματος είναι σχεδόν ανύπαρκτος για οποιοδήποτε άτομο που εκτελεί τις ασκήσεις σωστά.

Αλλά αν δεν είστε ικανοποιημένοι με μία από τις δύο μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω, θα χαρούμε να σας προτείνουμε τα χάπια ProSolution. Αυτά τα φυτικά χάπια πέους μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε το μέγεθος πέους σας με φυσικό τρόπο με ελάχιστη αναστάτωση. Είναι εύκολο να κρυφτούν και μπορούν να ληφθούν ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

Είτε επιλέγετε συσκευές έλξης, ασκήσεις πέους ή χάπια μεγέθυνσης πέους, πρέπει πάντα να ψάχνετε για ορισμένα σημάδια που αποδεικνύουν την καλή πίστη και τα πρότυπα ποιότητας του πωλητή.

Πριν Αγοράσετε Κάποιο Προϊόν Για Μεγέθυνση Πέους

  • Πρώτα απ ‘όλα θα πρέπει να αναζητήσετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εάν το προϊόν που διαφημίζεται στον ιστότοπο είναι ποιοτικό προϊόν, τότε ο πωλητής δεν θα πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα να προσφέρει μια γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Προσοχή στους πωλητές που σας αφήνουν μόνο ένα μικρό παράθυρο επιστροφής προϊόντος. Αυτό είναι συνήθως ένα σημάδι ότι κάτι δεν είναι σωστό.
  • Δεύτερη έρχεται πλήρης υποστήριξη πελατών. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν το προϊόν πωλείται από μια πλήρη εταιρεία ή από κάποιον άντρα με υπολογιστή που μένει στο σπίτι και δεν θα ενδιαφερόταν λιγότερο εάν το προϊόν λειτούργησε ή όχι. Αυτό που χρειάζεστε είναι η εξυπηρέτηση πελατών πλήρους απασχόλησης που μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας. Η ποιότητα του σχεδιασμού της ιστοσελίδας είναι επίσης ένα σημάδι για το πόσα χρήματα και φροντίδα πήγε στο προϊόν. Αποφύγετε φθηνές ιστοσελίδες.
  • Τρίτο έρχεται το φόρουμ πελατών. Εάν ένας πωλητής έχει ένα αποτελεσματικό προϊόν για πώληση, δεν θα πειράζει τους πελάτες να συζητούν τις εμπειρίες τους στο διαδίκτυο. Τα φόρουμ πελατών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έρθετε σε επαφή απευθείας με άνδρες που έχουν ήδη δοκιμάσει διάφορα προϊόντα και μπορούν να σας δώσουν έναν λογαριασμό από πρώτο χέρι. Αυτό συμβαδίζει με τις πληροφορίες που εμφανίζονται στον ιστότοπο. Όσο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, τόσο το καλύτερο. Εάν ο πωλητής δεν είναι ντροπαλός να μιλήσει για το προϊόν, τότε πιθανότατα δεν έχει τίποτα να κρύψει.
  • Τέταρτες έρχονται οι ιατρικές εγκρίσεις. Αυτά είναι ανεκτίμητα. Εάν ένας MD είναι πρόθυμος να βάλει την επαγγελματική του φήμη πίσω από ένα προϊόν, αυτό σημαίνει ότι το εν λόγω προϊόν αξίζει να αγοραστεί. Εάν ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μαρτυρίες πελατών, τότε η αναζήτησή σας για ποιοτικό προϊόν τελειώνει και έχετε έναν νικητή. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μπόνους που παρέχονται από τον πωλητή. Τα μπόνους είναι κάτι σαν επιπλέον γλάσο σε ένα πολύ καλό κέικ και περαιτέρω απόδειξη ότι ο πωλητής γνωρίζει την αξία των μεγάλων πελατών.

Μεταξύ των παγίδων που περιμένουν τον ανυποψίαστο αναζητητή διεύρυνσης πέους είναι ο κίνδυνος εσφαλμένης διεύρυνσης. Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν ότι κάθε είδους μεγέθυνσης του πέους είναι ένα καλό πράγμα. Η αυξηση πέους πρέπει να γίνει σωστά και ομοιόμορφα, ανεξάρτητα από το προϊόν που χρησιμοποιείτε. Απλώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Το να προσθέσετε λίγο περίμετρο, κυρίως στη μία πλευρά ή να αυξήσετε λίγο το μήκος, εις βάρος ορισμένων αιμοφόρων αγγείων που εκρήγνυται δεν είναι ποτέ καλή ιδέα.

Συστατικά Και Δραστικές Ουσίες

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα χάπια βοηθούν στην ενίσχυση της ροής του αίματος στο πέος, στην αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης και στην αύξηση των ενεργειακών σας επιπέδων, δίνοντας έτσι ένα ξεκίνημα σε ολόκληρο το σύστημα αναπαραγωγής σας. Δεν χρειάζεστε καμία επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση για να μεγεθύνετε το πέος σας επειδή υπάρχουν καλύτερες λύσεις. Γιατί διακινδυνεύετε την ανικανότητα, τις ουλές, την απώλεια αισθήματος και την αποτυχία των αναρρώσεων όταν η μεγέθυνση πέους μπορεί να είναι πολύ πιο απλή.

Και γνωρίζουμε ότι πολλοί άνδρες αναρωτιούνται εάν είναι δυνατή η φυσική μεγέθυνση πέους και για τις αρνητικές απόψεις που εκφράζει η επαγγελματική ιατρική κοινότητα. Ειλικρινά, η απάντηση σε τέτοιες αμφιβολίες και ερωτήσεις είναι μάλλον απλή. Η φυσική μεγέθυνση πέους είναι ακριβώς όπως η φυσική ιατρική με βασικό αντικείμενο την πρόωρη εκσπερμάτωση που βασανίζει όλο και περισσότερους άντρες.

Επιλογές Σε Συμπληρώματα

Υπάρχουν λίγες ουσίες με εμπορικό σήμα, πράγμα που σημαίνει ότι οι εταιρείες δεν μπορούν να πιέσουν τους ασθενείς να στεγνώσουν και να κάνουν τεράστιους σωρούς μετρητών. Επιπλέον, οι γιατροί γνωρίζουν ότι θα έβλεπαν νωρίτερα τους χοίρους να πετάξουν παρά να πάρουν χρήματα για μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των φυσικών μεθόδων μεγέθυνσης πέους. Εκτός αν μπορούν να κερδίσουν χρήματα με την πώληση προϊόντων σε τιμές από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, η πλειονότητα των γιατρών δεν θα δώσει τις μικρότερες και συχνά πιο αποτελεσματικές θεραπείες την ώρα της ημέρας.

Η αγορά μεγέθυνσης πέους αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα καθώς όλο και περισσότεροι άνδρες εντάσσονται στην τάση που κινείται αργά στο mainstream. Οι άντρες που ανησυχούν για το μέγεθος των πέους τους και οι άντρες που κάνουν μια χαρά, αλλά θέλουν να αποκτήσουν λίγο επιπλέον μήκος, ξεκινούν από τη μεγέθυνση του πέους. Αλλά το ερώτημα είναι: πόσοι από αυτούς καταφέρνουν να ολοκληρώσουν επιτυχώς τα προγράμματα μεγέθυνσης; Και ποιες είναι οι αιτίες των αποτυχιών που ανέφεραν αυτοί οι άνδρες.

Η Λανθασμένη Προσέγγιση

Οι κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους οι άνδρες αποτυγχάνουν στην αναζήτηση μεγαλύτερων πέους είναι η πλήξη και η έλλειψη κινήτρων. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι πολλοί άνδρες αποτυγχάνουν απλώς και μόνο επειδή δεν έχουν αρκετά κίνητρα. Είναι ενθουσιώδεις για να ξεκινήσουν τις ασκήσεις μεγέθυνσης του πέους τους, αλλά χάνουν το ενδιαφέρον τους μετά από λίγο καιρό.

Λανθασμένη Προσέγγιση

Μερικοί δεν έχουν τη θέληση να κολλήσουν στο πρόγραμμα και να μείνουν καταθλιπτικοί λόγω της έλλειψης αποτελεσμάτων. Άλλοι απλά βαριούνται από όλα όσα δεν παρέχουν αποτελέσματα εντός πέντε λεπτών. Ακόμα άλλοι αποφασίζουν ότι η μεγέθυνση του πέους είναι πάρα πολύ πρόβλημα.

https://en.wikipedia.org/wiki/Penis_enlargement

Ένα άλλο μεγάλο ζήτημα, αυτό που πλήττει τους πελάτες της μεγέθυνσης του πέους, είναι η εσφαλμένη εκτίμηση της έντασης της προπόνησης. Με την πάροδο του χρόνου, ορισμένοι χρήστες βρίσκουν ένα συγκεκριμένο ρυθμό απόδοσης στις προπονήσεις τους και δεν καταλαβαίνουν ότι η ένταση της προπόνησης θα πρέπει να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Η ένταση της προπόνησης ενός αρχάριου δεν είναι πλέον κατάλληλη μετά από δύο μήνες προπόνησης. Και στον αντίθετο πόλο είναι τα παιδιά που τρέχουν κατευθείαν σε προπόνηση υψηλής έντασης χωρίς να περάσουν από τη φάση του αρχάριου.

Χρονοδιάγραμμα

Αυτοί οι άνθρωποι καταφέρνουν πάντα να τραυματιστούν προσπαθώντας να εξαπατήσουν το χρόνο και να λάβουν αποτελέσματα πολύ νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. Και οι δύο αυτές ομάδες καταλήγουν στη ζώνη απενεργοποίησης απλώς και μόνο επειδή δεν είναι συγχρονισμένες με το κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης.

Σε παρόμοια κατάσταση είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν ότι πρέπει να αλλάξουν τις ρουτίνες τους. Καθώς το σώμα προσαρμόζεται στην άσκηση, οι ασκήσεις που χρησιμοποιούνται πολύ γίνονται όλο και λιγότερο αποτελεσματικές και πρέπει να αντικατασταθούν με νέες. Υπάρχουν πολλά να διαλέξετε, οπότε δεν πρέπει να είναι πρόβλημα. Λάβετε υπόψη ότι μόλις συμπιέσετε τα πάντα από μια άσκηση, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε άλλες ρουτίνες. Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα αρχίσουν να προστίθενται αυτές οι ίντσες.

Η μη δέουσα προσοχή στις συμβουλές που προσφέρουν οι ειδικοί στη μεγέθυνση του πέους είναι επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα. Για παράδειγμα, στους άνδρες που ασχολούνται με ασκήσεις μεγέθυνσης του πέους λένε ξανά και ξανά ότι πρέπει να απέχουν από το σεξ για δύο ή τρεις ώρες μετά το τέλος μιας προπόνησης.

Συμβουλές Από Ειδικούς

Το πέος χρειάζεται χρόνο για να θεραπεύσει και να ανοικοδομήσει σπασμένους ιστούς και η περαιτέρω άσκηση είναι πιθανό να επηρεάσει αυτήν τη διαδικασία. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι αρνούνται να ακολουθήσουν αυτήν την συμβουλή. Αν και καταλαβαίνω ότι είναι κρίμα να σπαταλάς έναν πολύ καλό σκληρό, γνωρίζω επίσης ότι οι συμβουλές που προέρχονται από ειδικούς πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Η μη δέουσα προσοχή στις οδηγίες άσκησης είναι ακόμη χειρότερο πρόβλημα. Παρόλο που οι ασκήσεις είναι αρκετά εύκολο να ακολουθηθούν, ειδικά με συνημμένη μια επίδειξη βίντεο, μερικοί άνθρωποι δεν τα καταφέρνουν σωστά. Αυτός είναι ο λόγος πίσω από τους περισσότερους τραυματισμούς που αναφέρθηκαν από τους χρήστες μεγέθυνσης πέους. Άτομα που δεν εκτελούν ασκήσεις όπως φαίνεται ή προσπαθούν να βελτιωθούν στο σχεδιασμό. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που δεν ξέρουν πότε να σταματήσουν και πιστεύουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στον πόνο και να το κάνουν από την άλλη πλευρά μέσω της απόλυτης θέλησης. Αν και ένα συγκεκριμένο επίπεδο πόνου είναι φυσιολογικό κατά τη διάρκεια των ασκήσεων μεγέθυνσης του πέους, ο έντονος πόνος είναι ένα σαφές σημάδι ότι πρέπει να σταματήσετε ό, τι κάνετε και να αφήσετε το πέος σας να ανακάμψει.

Και το τελευταίο τεύχος στη λίστα των λαθών μου είναι η ζέσταμα. Αυτό είναι ακόμα ένα πράγμα που οι άνδρες λένε ότι πρέπει να κάνουν πριν και μετά τις προπονήσεις. Ωστόσο, ορισμένοι άνδρες επιλέγουν να παραλείψουν αυτό το μέρος του προγράμματος. Το ζέσταμα πάνω και κάτω είναι πολύ σημαντικό για την προετοιμασία των ιστών για την επόμενη προπόνηση και για τη διαδικασία επούλωσης και ανοικοδόμησης. Παρόλο που μερικοί άντρες μπορούν να κάνουν χωρίς ζέσταμα, οι περισσότεροι άντρες πρέπει να ακολουθήσουν αυτές τις διαδικασίες. Είναι προς το συμφέρον τους.

Λοιπόν, το έχετε. Μια λίστα με τα κοινά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι και τα οποία εμποδίζουν τις προσπάθειές τους να προσθέσουν αυτές τις επιπλέον ίντσες στο πέος τους. Προειδοποιημένο, μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις παγίδες και να συνεχίσετε στο δρόμο για ασφαλή και αποτελεσματική μεγέθυνση του πέους.

Κύλιση προς τα επάνω
Shares