Επιλογές Σε Φυτικά Συμπληρώματα Για Την Αντρική Λίμπιντο

Και τα αρσενικά είναι τα πολύ ευαίσθητα όταν πρόκειται για αυτό το θέμα. Η κοινωνία υπαγορεύει ότι πρέπει να είναι macho και πρέπει να έχουν σεξουαλική ικανότητα.

Αλλά υπάρχει ένα πράγμα όπως η στυτική δυσλειτουργία ή την πρόωρη εκσπερμάτωση. Είναι μια κατάσταση κατά την οποία ένας άντρας που δεν μπορεί να πάρει ή να διατηρήσει το πέος του όρθιο αρκετά για σεξουαλική δραστηριότητα. Αυτή η κατάσταση επηρεάζει εκατομμύρια άνδρες παγκοσμίως.

Η ενδεχόμενη σεξουαλική ευχαρίστηση που μπορείτε να επιτύχετε με το να απαλλαγείτε από τη στυτική δυσλειτουργία σας μέσω του Xtrazex θα επαναφέρει πράγματι τα χαμόγελα στο πρόσωπό σας, ακόμη και μετά τη σεξουαλική ένωση με τον σύντροφό σας,

Επιλογές Σε Φυτικά Συμπληρώματα

Υπάρχουν πολλές αιτίες της ΣΔ και οι ειδικοί έχουν κατηγορήσει τον διαβήτη, τις καρδιακές διαταραχές και την υψηλή αρτηριακή πίεση. Για τους ψυχολογικούς παράγοντες, υπάρχει κατάθλιψη, άγχος και φόβος. Τα φάρμακα μπορεί επίσης να προκαλέσουν ΣΔ όπως υπνωτικά χάπια, αντικαταθλιπτικά και φάρμακα που μειώνουν την αρτηριακή πίεση. Επιβλαβείς ουσίες μπορεί επίσης να είναι ο ένοχος όπως το τσιγάρο και το αλκοόλ.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για την ψυχολογία των ανδρών στη σημερινή κοινωνία. Σε αυτή την ενότητα, θα μιλήσουμε για το τι σημαίνει να είσαι άντρας στη σημερινή κοινωνία και την πίεση που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση. Η πίεση αυξάνεται λόγω των κοινωνικών κανόνων και των προσδοκιών που θέτει η κοινωνία.

Τα συμπληρώματα που έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της ΕΔ και γνωρίζουμε εξοικειωμένα με ονόματα. Φυσικά, υπάρχουν επίσης τα πολλά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη στύσης όπως αντλίες κενού και υπόθετα πέους. Μερικοί άνδρες επιλέγουν χειρουργική επέμβαση και ορμονική θεραπεία.

Ωστόσο, η αρχαία φαρμακευτική γνώση μας αποκάλυψε ότι υπάρχουν φυτικά φυτά που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της σεξουαλικής απόδοσης και είναι τα ακόλουθα:

Gingko Bilboa

Το Gingko Bilboa είναι ένα απόσπασμα από ένα αρχαίο είδος δέντρου που προέρχεται από την Κίνα. Χρησιμοποιείται ευρέως για την ενίσχυση της μνήμης και άλλων διανοητικών ικανοτήτων επειδή μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος και το οξυγόνο στον εγκέφαλο. Η ευεργετική του επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος λέγεται ότι εκτείνεται στο πέος, βοηθώντας έτσι τα άτομα με προβλήματα στύσης.

Τζίνσενγκ

Χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ανατολίτικη ιατρική για αιώνες, αυτή η πολύ διάσημη ρίζα πιστεύεται ότι αυξάνει τη ζωτικότητα και βελτιώνει τη γενική ευημερία. Αυτά τα αποτελέσματα μόνο, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι συνήθως αρκετά για να κάνουν κάποιον να γίνει πιο δραστήριο σεξουαλικά. Άλλοι ερευνητές λένε ότι το ginseng βοηθά επίσης στη χαλάρωση των αρτηριακών τοιχωμάτων, με αποτέλεσμα την αυξημένη ροή του αίματος σε όλα τα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών οργάνων.

Γιοχίμπε

Ο φλοιός αυτού του δέντρου έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό ως αφροδισιακό στην Αφρική και ως θεραπεία για την ανικανότητα στην Ευρώπη. Ένα καθαρισμένο εκχύλισμα που ονομάζεται yohimbine, έχει ακόμη λάβει έγκριση από το FDA των ΗΠΑ ως θεραπεία για άνδρες με ΕΔ προτού γίνει διαθέσιμο το Xtrazex. Όπως και με τα φάρμακα PDE5, η yohimbine δρα αυξάνοντας τη ροή του αίματος στο πέος και μπορεί να έχει επίσης επίδραση στη χημεία του εγκεφάλου.

Horny Goat Weed

Επίσης γνωστό απλώς ως επιδημία, αυτό το βότανο με ένα πολύ πιασάρικο και εντυπωσιακό όνομα χρησιμοποιείται ευρέως στην Κίνα για τα διάφορα εφέ που ενισχύουν το σεξ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυξάνει την παραγωγή σπέρματος και αυξάνει επίσης το επίπεδο της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης, η οποία συνδέεται άμεσα με τη σεξουαλική ορμή.

Επιλογές Σε Φυτικά Συμπληρώματα Για Την Αντρική Λίμπιντο
Κύλιση προς τα επάνω
Shares