Η Επικοινωνία Ανάμεσα Σε Άντρες Και Γυναίκες Είναι Δύσκολη

Ένας συνεργάτης μου απολάμβανε τις τελευταίες μέρες του ως ανύπαντρος. Ρώτησε αν θα περίμενε να αλλάξουν τα πράγματα ανάμεσα σε αυτόν και τον αρραβωνιαστικό του μετά τον γάμο τους. Του είπα ότι μετά το γάμο αν η γυναίκα σου σου κάνει μια ερώτηση, περιμένεις να είναι όλες ρητορικές ερωτήσεις

Επικοινωνία Σε Άντρες Και Γυναίκες

Μετά το γάμο, αν η γυναίκα σας σας κάνει ερωτήσεις που πραγματικά δεν θέλει να το απαντήσετε. Εάν η ερώτηση τίθεται σχετικά με κάτι οικονομικό ή κάτι για τη διακόσμηση, έχει ήδη αποφασίσει σχετικά με το θέμα, είναι απλώς μια τυπικότητα που ζητά την επιλογή σας. Θέλει να νομίζετε ότι συμμετείχατε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, ώστε να μην αισθάνεστε αποκλεισμένοι. Παραθέτω μερικά παραδείγματα παρακάτω.

  1. Η σύζυγος του συνεργάτη ρώτησε τον άντρα της αν θα έπρεπε να βάψει το δαμάσκηνο της μπροστινής πόρτας. Απάντησε, όχι, δεν ξέρω καν τι δαμάσκηνο φαίνεται ζωή και σκέφτηκε ότι δεν άκουσε. Επέστρεψε σπίτι αργότερα εκείνο το βράδυ και η μπροστινή πόρτα ήταν βαμμένη με διαφορετικό χρώμα.
  2. Αυτά τα παντελόνια κάνουν το πισινό μου να φαίνεται μεγάλο; Ανακάλυψα τον εαυτό μου να θέσω αυτή την ερώτηση στον άντρα μου Μην απαντήσετε σε αυτό! Εάν αισθάνεστε ότι πρέπει να απαντήσετε, πείτε κάτι σαν μέλι, φαίνεστε όμορφα ανεξάρτητα από το τι φοράτε, στην πραγματικότητα φαίνεστε όμορφα στο κοστούμι γενεθλίων σας! Εάν νομίζετε ότι η απάντηση είναι ναι, κάνουν το πισινό σας να φαίνεται μεγάλο, ετοιμαστείτε να κοιμηθείτε στον καναπέ για μια εβδομάδα!
  3. Πού θέλετε να φάτε απόψε; Πείτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο που μπορεί να επιλέξει. Πες της ότι ξέρεις ότι εργάζεται σκληρά, οπουδήποτε και αν επιλέξει θα είσαι ευτυχισμένος. Η λάθος απάντηση είναι ότι νόμιζα ότι θα μαγειρεύατε απόψε.

Εάν μια γυναίκα θέλει πραγματικά μια ειλικρινή γνώμη για τα ρούχα της, τα μαλλιά της, την εμφάνισή της, θα ρωτήσει μια κοπέλα. Αν ρωτήσει έναν άντρα, αυτό που πραγματικά θέλει είναι να ακούσει πόσο όμορφη είναι. Χρειάζεται κάποια θετικά σχόλια. Ό, τι και να μην απαντήσετε στην ερώτησή της χωρίς να διαλέξετε προσεκτικά την απάντησή σας!

Η Επικοινωνία Ανάμεσα Σε Άντρες Και Γυναίκες Είναι Δύσκολη
Κύλιση προς τα επάνω
Shares