Πώς Συνδέεται Η Ανδρική Ψυχολογία Και Η Ανικανότητα Σήμερα

Η κατανόηση και η αντιμετώπιση της ψυχολογίας της ανικανότητας είναι αναμφίβολα μια δύσκολη δουλειά. Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Xtrazex, το συμπλήρωμα κατά της ανικανότητας που αναμόρφωσε πλήρως την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, είχε βαθιά επίδραση στους άνδρες που έχουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Οι άνθρωποι συχνά σκέφτονται το σεξ και τα συναισθήματα ως δύο ξεχωριστά πράγματα. Αλλά δεν είναι. Όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο λιγότερο θα αισθάνεστε άσχημα ή ντροπή.

Η λέξη «σεξ» και η λέξη «συναίσθημα» ακούγονται πολύ διαφορετικά, αλλά συνδέονται με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, ο εγκέφαλος παράγει ορμόνες που ελέγχουν τόσο τη σεξουαλική ορμή όσο και τις συναισθηματικές αντιδράσεις σε καταστάσεις. Το σεξ με τη χρήση του Xtrazex μπορεί να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα όπως ευτυχία ή λύπη επειδή είναι μια σωματική δραστηριότητα που προκαλεί ευχαρίστηση και πόνο τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα.

Το Xtrazex μπορεί να είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας, ακόμα κι αν δεν το κάνετε συχνά, επειδή είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια πράξη: Είναι ένα μέρος του πώς καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας, τους άλλους ανθρώπους και τις δικές μας επιθυμίες για οικειότητα.

Η Ψυχολογία Και Η Ανικανότητα

Η απλή εύρεση μιας «γρήγορης λύσης» για την λύση του προβλήματος της πρόωρης εκσπερμάτωσης εκτός των άλλων, δεν ξεπερνά άλλα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν πριν από την έναρξη της θεραπείας. Συχνά το ξεπέρασμα της ανικανότητας δίνει στους άνδρες ανεδαφικές ελπίδες σχετικά με την ικανότητά τους να θεραπεύσουν άμεσα τα συναισθηματικά τους προβλήματα καθώς και τα σωματικά τους.

Τα Ποσοστά Μιλούν Μόνα Τους

Δυστυχώς φαίνεται ότι για μεγάλο αριθμό ανδρών, η ικανότητά τους να έχουν στύση και να κάνουν σεξ θεωρείται αναπόσπαστο μέρος του ανδρισμού και της ισχύος τους. Ως εκ τούτου, δεν είναι περίεργο ότι η εμφάνιση ανικανότητας, ακόμη και όταν προκαλείται από μια υποκείμενη σωματική πάθηση, μπορεί να δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα που επηρεάζουν περαιτέρω την δυσλειτουργία.

Πολλές φορές, ο φόβος ότι δεν είναι σε θέση να αποδώσουν επαρκώς, η δυσαρέσκεια για το μέγεθος του πέους και η αυτοπεποίθηση για την εμφάνιση του σώματος μπορούν να οδηγήσουν σε αυτό ακριβώς που οι περισσότεροι άνδρες επιθυμούν να αποφύγουν – την αποτυχία στύσης.

Επομένως, όταν το άγχος για το αν χρειάζεται κανείς μεγέθυνση πέους αναμειγνύεται με τη γνώση ότι μπορεί να έχει υπάρξει ένα περιστασιακό επεισόδιο ανικανότητας στο παρελθόν, ή όταν η στυτική δυσλειτουργία υφίσταται για ένα χρονικό διάστημα, το άγχος αυτό πολλαπλασιάζεται. Είναι κοινή άποψη ότι το άγχος μπορεί να εμποδίσει αποτελεσματικά έναν άνδρα να διεγερθεί και να αποκτήσει και να διατηρήσει στύση.

Η καλή υγιεινή είναι απαραίτητη για την υγεία σας. Πλένετε συχνά το πέος σας και την περιοχή της βουβωνικής χώρας για να τα διατηρείτε καθαρά. Η κακή υγιεινή μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση σμήγματος, μιας ελαιώδους, δύσοσμης και ερεθιστικής ουσίας που είναι γνωστό ότι εμφανίζεται κάτω από την ακροποσθία. Εάν συσσωρευτεί σμέγμα, μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή στο παρακείμενο δέρμα.

Η Ψυχολογία Πίσω Από Τις Δυσκολίες Στο Σεξ

Είναι πολύ πιθανό η λήψη ενός χαπιού να ξεπεράσει προσωρινά την ανικανότητα, αλλά η ανακούφιση από την αυτο-αμφισβήτηση και το ψυχικό άγχος, που μπορεί να έχει μελαγχολήσει για οποιοδήποτε αριθμό ετών, είναι πιο δύσκολο να ανακουφιστεί. Η δυνατότητα ανάκτησης της ποιότητας ζωής με την αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας αντιμετωπίζεται από ορισμένους άνδρες σχεδόν ως θαύμα και από άλλους με φόβο και τρόμο.

Το εγώ ενός ατόμου είναι η αυτοεκτίμηση, ο αυτοσεβασμός, η αίσθηση της αυτοεκτίμησης και το αίσθημα της προσωπικής αξιοπρέπειας που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο. Η ελεγκτική δύναμη του χαρακτήρα μας σήμερα είναι αυτή που καθορίζει αν βρισκόμαστε στον δρόμο προς την επιτυχία ή όχι.

  • Το εγώ παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς παρουσιάζουμε τον εαυτό μας στον κόσμο. Εάν έχετε αρκετή εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, τότε θα μπορέσετε να πετύχετε οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας. Ωστόσο, εάν το εγώ σας σας εμποδίζει να πετύχετε αυτό που θέλετε, τότε μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να αλλάξετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας.
  • Η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των ανδρικών γεννητικών οργάνων, τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, τη ρύθμιση των επιπέδων ενέργειας, την αποθήκευση λίπους, την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και πολλές άλλες λειτουργίες. Έχει επίσης επίδραση στη διάθεση, τη λίμπιντο και την οστική πυκνότητα.

Μερικές φορές τίθενται και ζητήματα γονιμότητας. Οι άνδρες πρέπει να γνωρίζουν αυτούς τους παράγοντες για να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους.

  • Ηλικία: Οι άνδρες πρέπει να γνωρίζουν ότι καθώς γερνούν, η ποιότητα του σπέρματος μειώνεται και μπορεί να οδηγήσει σε υπογονιμότητα.
  • Έκθεση σε τοξικές χημικές ουσίες: Οι άνδρες θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι η έκθεση μπορεί να προκαλέσει αναπαραγωγικά προβλήματα, όπως συγγενείς ανωμαλίες και μειωμένο αριθμό σπερματοζωαρίων.
  • Ανθυγιεινές συνήθειες: Ορισμένες ανθυγιεινές συνήθειες όπως η κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα τσιγάρων μπορούν επίσης να επηρεάσουν την ανδρική γονιμότητα.

Έτσι, η ψυχολογία των ανδρών αφορά λίγο πολύ το να θεωρείτε τη νέα σας ζωή -με τη σεξουαλική λειτουργία- ως μια νέα αρχή, μαζί με όλα τα νέα συναισθήματα που μπορεί να βιώσετε και δεν έχει νόημα να ανακαλέσετε τη “ζωή” όπως ήταν πριν από την ανικανότητα, ανεξάρτητα από το αν αυτή ήταν μόλις πριν από μήνες ή πριν από πολλά χρόνια. Κανένα σώμα δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία του χρόνου καθώς προχωράει, και η προσπάθεια να ζήσετε τη ζωή όπως ήταν παλιά είναι ένα σίγουρο στοίχημα αποτυχίας.

Πώς Συνδέεται Η Ανδρική Ψυχολογία Και Η Ανικανότητα Σήμερα
Κύλιση προς τα επάνω
Shares