Πώς Ο Αριθμός Των Σπερματοζωαρίων Αλλάζει Ζωές

Οι δοκιμές πρέπει να είναι δροσερές. Αυτό είναι το ένα χαρακτηριστικό που τα κάνει διαφορετικά από όλα τα άλλα μέρη του σώματος. Οι γυναίκες δεν έχουν ισοδύναμο. Είναι γνωστό ότι περισσότεροι άντρες αναζητούν τώρα βοήθεια με προβλήματα γονιμότητας. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων μειώνεται στους περισσότερους δυτικούς πολιτισμούς και τα ζευγάρια γενικά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να συλλάβουν. 

Αυτές τις μέρες, πολλοί άνδρες φορούν τώρα εντοιχισμένα εσώρουχα που υποστηρίζουν σταθερά τους όρχεις. Ακόμα κι αν δεν φορούν σφιχτά εσώρουχα, οι άνδρες φορούν συχνά σφιχτά τζιν ή παντελόνια. Συγκρίνετε αυτό με τον ελεύθερο ρέοντας κόσμο κάτω από τη φούστα και άλλα χαλαρά ρούχα που φοριούνται παραδοσιακά σε πολλές κουλτούρες. 

Ποιοι είναι μερικοί από τους παράγοντες του σύγχρονου τρόπου ζωής που μπορεί να επηρεάσουν τη θερμοκρασία των όρχεων;

Μέσα στα στρόφιγγα, η θερμοκρασία των όρχεων αυξάνεται και ειδικά έτσι, εάν οι στρόφιγγες είναι καθόλου σφιχτές. Πειράματα από μια ομάδα ή ερευνητές στην Αδελαΐδα έδειξαν ότι τα κριάρια που φτιάχτηκαν για να φορούν το αντίστοιχο των σύγχρονων εσωρούχων είχαν μειώσει τη γονιμότητα. Όταν αυτά τα κριάρια συντήρησαν προβατίνες, όχι μόνο υπήρχε μειωμένος ρυθμός σύλληψης, αλλά υπήρχε επίσης πολύ αυξημένος ρυθμός απώλειας εγκυμοσύνης.

Η συνεδρίαση προκαλεί πρόβλημα επειδή οι όρχεις είναι συμπιεσμένοι. Μια μελέτη της γονιμότητας σε παραπληγικούς άνδρες διαπίστωσε ότι η επιβαλλόμενη μακροχρόνια συνεδρίαση τους είχε αρνητικές επιπτώσεις στο σπέρμα. Η περιοχή των βουβωνών γίνεται πιο ζεστή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Προκειμένου αυτοί οι άντρες να ανακτήσουν τη γονιμότητά τους, ήταν απαραίτητο να υποβληθούν σε ένα ειδικό πρόγραμμα άσκησης όπου περνούσαν αρκετές ώρες κάθε μέρα έξω από τις καρέκλες τους. 

Οι άνδρες που εργάζονται ως επαγγελματίες οδηγοί έχουν παρόμοια προβλήματα από μεγάλες περιόδους καθισμάτων. Προβλήματα που σχετίζονται με τη θερμοκρασία είναι συνήθως αναστρέψιμα, αλλά είναι απαραίτητο να περάσετε μερικούς μήνες από την οδήγηση για να ανακάμψετε. Διαφορετικοί τύποι εσωρούχων έχουν διαφορετικά αποτελέσματα στη θερμοκρασία και η θερμοκρασία μειώνεται κατά 1,6 βαθμούς εάν οι άνδρες κάθονται με τους μηρούς τους.

Όλοι οι άνδρες που οδηγούν για να ζήσουν ή που περνούν πολλές ώρες σε έναν υπολογιστή πρέπει να εισαγάγουν κάποιο είδος προγράμματος διακοπής όπου σηκώνονται, τεντώνονται και περπατούν. Αυτό πρέπει να γίνεται μία φορά κάθε μισή ώρα, εάν είναι δυνατόν. Όπου δεν είναι δυνατόν, πρέπει να γίνουν πιο ουσιαστικά διαλείμματα άσκησης σε λιγότερο τακτικά διαστήματα.

Μια πρόσφατη μελέτη μέτρησε τα αποτελέσματα διαφορετικών τύπων καρεκλών στη θερμοκρασία του οσχέου. Διαπίστωσαν ότι οι αλλαγές θερμοκρασίας σημειώθηκαν γρήγορα σε μόλις 20 λεπτά και ότι ο τύπος της καρέκλας έκανε μια σημαντική διαφορά. Τα αποτελέσματά τους θα μπορούσαν να επηρεάσουν τους τύπους των καρεκλών που επιλέγετε για το γραφείο σας.

Πώς Ο Αριθμός Των Σπερματοζωαρίων Αλλάζει Ζωές
Κύλιση προς τα επάνω
Shares