Στυτική Δυσλειτουργία

Η στυτική δυσλειτουργία ή ανικανότητα, είναι μια από τις σημαντικότερες ανησυχίες για μια ευτυχισμένη παντρεμένη ζωή. Η στυτική δυσλειτουργία ορίζεται επίσης ως ανικανότητα, όπου οι άνδρες δεν μπορούν να έχουν σωστή στύση του πέους αν και διεγείρονται πλήρως.

Στυτική Δυσλειτουργία
Στυτική Δυσλειτουργία

Η στυτική δυσλειτουργία δεν είναι μόνο ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια όταν σκεφτόμαστε μια επιτυχημένη σωματική σχέση, αλλά είναι μια από τις κύριες αιτίες που κάνει έναν άνδρα να χάσει το θάρρος και τα κίνητρά του, ενώ εκτελεί οποιεσδήποτε άλλες εργασίες στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας του.

Η ανικανότητα ορίζεται ως το κύριο στοιχείο πίσω από τις διαφορές σε μια παντρεμένη και κοινωνική ζωή. Όχι μόνο αυτό δημιουργεί μερικές φορές ταλαιπωρία στην αναπαραγωγή, δημιουργώντας επίσης βλάβες στη ζωή των ανδρών και των συντρόφων τους.

Η ανικανότητα ή στυτική δυσλειτουργία συμβαίνει λόγω της απουσίας νεύρων μεταξύ εγκεφάλου και πέους που στην πραγματικότητα ενεργούν ως διεγερτικά σε περιόδους επαφής και δεν πρέπει να συγχέεται με την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Ελλείψει αυτών των νεύρων, η ροή του αίματος από τον εγκέφαλο στο πέος μειώνεται, επιτρέποντας μερικές φορές χαμηλή στύση του πέους ή πρώιμη εκσπερμάτωση κατά καιρούς. Καλό είναι να σημειωθεί εδώ, ότι μια μεγέθυνση πέους δεν μπορεί να βοηθήσει στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η κατανόηση των επιπτώσεων και της κρίσης της ανικανότητας στην παντρεμένη ζωή φάρμακα όπως τα δισκία και οι ζελέ έχουν εισαχθεί στην αγορά. Όσοι προτιμούν γενικές θεραπείες από άλλες επώνυμες θεραπείες Το Xtrazex είναι η πιο αξιόπιστη και δημοφιλής θεραπεία που διατίθεται σήμερα. Το Xtrazex είναι μια πιο γρήγορη και αξιόπιστη πηγή για την ασφαλέστερη στύση του πέους, επιτρέποντας στους συνεργάτες να έχουν την ικανοποιητική ικανοποίηση από την αγάπη τους.

https://www.niddk.nih.gov/health-information/urologic-diseases/erectile-dysfunction/treatment

Προσφέρει στους χρήστες ένα γρηγορότερο αποτέλεσμα εντός 30 λεπτών από την πρόσληψή του και δίνει ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα έως και 4-6 ώρες από την κατανάλωσή του, επιτρέποντας στον χρήστη να επιτύχει το μέγιστο από τη σεξουαλική του επαφή.

Κύλιση προς τα επάνω
Shares